RECULL ARTICLES D'OPINIÓ
Esports Barça 22/06/2015

"Associant-se al Barça, Qatar neteja la seva imatge a costa d'embrutar la nostra": els articles d'opinió

Les eleccions a la presidència del Barça són el tema principal dels articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dilluns

Ara
2 min
LA NOVA CARA DE L'ESTADI  Uns grans plafons de publicitat dominen l'esplanada del Camp Nou. La marca principal, Qatar Airways, destaca entre la resta de patrocinadors.

BarcelonaLes eleccions a la presidència del Barça són el tema principal dels articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dilluns.

Francesc Aguilar, a 'Mundo Deportivo'

"No té sentit que cap soci no pugui votar per no estar físicament a Barcelona, pel motiu que sigui. Ara no es pot fer ni per correu. Inacceptable en el 2015. Tot el món diu treballar per al soci, tot i que el que és cert és que només se'l té en compte en períodes electorals".

Josep Maria Minguella, a 'Mundo Deportivo'

"Cal analitzar, sospesar, decidir, qui és el candidat que millor pot portar el dia a dia del club, sense ensurts o dimissions per sorpresa. Pot ser un dels que els mitjans donen com a favorit [...]. És la petició que faig als mitjans, que tractin per igual a tots, que el lector o oient ho agrairan i potser el futur del club també".

Josep Maria Solé i Sabaté, a 'L'Esportiu'

"Cal ser pulcre, elegant i digne. En una època en què som al cim del futbol mundial perquè som el millor equip, i club, del segle XXI, no hem de perdre ni una passa dels valors que ens han fet únics, i per tant estimats i admirats arreu del món".

Joan Beumala, a 'L'Esportiu'

"Em costa molt de creure que sent campions de tot [...] no es pugui aconseguir el millor dels contractes mai signats amb una multinacional que no sigui la dels finançadors dels cafres d'Estat Islàmic. Associant-se al Barça, Qatar neteja la seva imatge a costa d'embrutar la nostra".

Sergi Pàmies, a 'La Vanguardia'

"El lema que ha presentat Laporta en la seva eufòrica reaparició també té substància. 'Laporta president' és el títol i la tornada de la cançó que la inclassificable artista Maria Lapiedra li va dedicar en l'etapa política de l'actual aspirant a la presidència del Barça".

stats