BARÇA
Esports Barça 06/11/2013

Busquets: "Estic content pel gol i perquè l'afició ha valorat la meva feina, que sempre és més fosca"

El jugador de Badia ha assegurat que serà difícil que es repeteixi la primera època amb Guardiola a la banqueta

Ara
1 min
Busquets celebra el gol contra el Milan

BarcelonaEl jugador del Barça Sergio Busquets ha parlat als micròfons de Canal + després del triomf contra el Milan a la Lliga de Campions. El migcampista ha explicat com ha vist el partit: "Llàstima del gol en pròpia porta. A la segona part hem patitt una mica. Ha estat un partit complet, l'únic però ha estat alguns moments de la segona part. Ells han variat tàcticament i ens ha costat seguir-los. Aquest ha estat el perill del Milan, però quan ha arribat el tercer, ja ha estat tot més fàcil", ha dit Busquets.

Preguntat sobre l'estil de joc de l'equip, el de Badia ha apuntat: "La primera època de Guardiola serà molt difícil de repetir, tant pel nostre nivell com pels rivals, que abans no ens coneixien tant. A vegades ens costa una mica, és difícil atacar quan hi ha 11 jugadors a l'àrea".

Busquets ha aconseguit marcar contra el Milan i el Camp Nou ha corejat el seu nom. "Estic content. No és habitual, perquè el treball que faig és més fosc, de cara a l'equip i al cos tècnic. Però estic content perquè l'afició ha valorat la meva feina", ha comentat.

Per últim, Busquets ha parlat sobre Leo Messi, que aquest dimecres ha fet dos gols, un d'ells de penal: "Messi sempre té ocasions i és molt desequilibrant. Avui n'ha aconseguit dos i esperem que no s'aturi".

stats