BARÇA
Esports 14/09/2018

El Barça desmenteix haver pagat 6,6 milions a André Cury pel traspàs de Neymar al PSG

Segons la SER, Cury tenia pactada per contracte amb el club una comissió

Ara
2 min
L'empleat del Barça André Cury va cobrar 6,6 milions pel traspàs de Neymar al PSG

BarcelonaSegons el programa 'Què t'hi jugues!' de la Cadena SER Catalunya, el treballador brasiler André Cury va signar amb Sandro Rosell al 2012 un document en què el club es comprometia a pagar a l'actual empleat blaugrana, i persona de confiança dels Neymar, una comissió del 3% d'una futura venda de Neymar Jr. a un altre club. El Barça, doncs, hauria estat obligat a pagar 6,6 milions d'euros a un dels seus empleats, però tant el club com Cury han negat el pagament d'aquesta suma.

La SER Catalunya assegura que oficialment el Barça confirma que hi ha aquest document firmat per Rosell i Cury el 2012, i que el brasiler ha reclamat el cobrament d'aquesta quantitat, tot i que el club diu que de moment no se li ha pagat res. Tot i així, l'emissora explica que pot afirmar que "el Barça sí que ha pagat aquests diners a André Cury a través de diferents conceptes". El club ha negat la informació afirmant que "ni ha pagat ni pagarà la xifra" a Cury, que ara és treballador del club. El 2012 no ho era, però va ajudar Rosell en el fitxatge de Neymar.

Segons la SER, el Barça hauria volgut evitar pagar aquesta quantitat a Cury, que actualment continua sent empleat del club blaugrana, argumentant que Neymar Jr. va marxar en contra de la voluntat del club, però Cury hauria reclamat el pagament de la comissió pel contracte que havia firmat feia anys amb l'expresident blaugrana Sandro Rosell. Cury ha negat en declaracions al diari 'Sport' que hagi cobrat els diners.

Comunicat del Barça

El Barça ha publicat un comunicat en què afirma que "desmenteix haver abonat cap pagament a André Cury com a comissió per la sortida del jugador Neymar Jr." "Recordem que la sortida del jugador brasiler no va ser fruit d'un traspàs, sinó del pagament d'una clàusula de rescissió. André Cury manté una relació contractual amb el club, sense exclusivitat, a través de la seva empresa, per realitzar tasques de 'scouting'. En els darrers temps, André Cury ha col·laborat en les incorporacions de jugadors com Paulinho, Yerry Mina, Coutinho i Arthur. El FC Barcelona es reserva el dret d’emprendre les accions legals oportunes contra tots aquells que difonguin notícies falses sobre el club, en defensa de la seva imatge i dels seus legítims interessos".

stats