BARÇA
Esports Barça 25/06/2015

Denis Suárez no tornarà al Barça aquest estiu perquè la FIFA no ho permet

El club treballava amb la intenció de repescar el jugador, cedit dos temporades al Sevilla, però ha topat amb la negativa del màxim organisme del futbol internacional

Ara
1 min
Gerard Deulofeu i Denis Suárez celebrant un gol del gallec contra el Màlaga.

BarcelonaRevès dur al Barça. El club treballava amb la intenció de recuperar Denis Suárez aquest estiu, però ha topat amb la negativa de la FIFA. El jugador estava cedit al Sevilla per a dues temporades, la passada i la que començarà aquest agost, i el Barça negociava amb els andalusos avançar el retorn del migcampista un any. Les converses estaven avançades, però l'operació no es podrà dur a terme. La sanció al Barça pel cas Masia impedeix inscriure també Suárez, ni que ja sigui propietat del Barça. La cessió era de dues temporades, i la FIFA ha comunicat al club blaugrana que no podrà recuperar-lo aquest estiu, sinó a partir de l'1 de gener del 2016, quan acabi la sanció pel cas de menors que impedeix fitxar durant tot el 2016 a l'entitat catalana.

El Barça, doncs, veurà com no podrà inscriure un jugador amb qui comptava per fer front a la baixa de Xavi a la medul·lar.

stats