Barça

El Barça femení vol rematar el Fortuna Hjorring

ARA
1 min
El Hamraoui controlant la pilota en un partit contra l’Eibar.

BarcelonaLes expectatives del Barça femení davant d’aquesta setmana europea són diametralment oposades a les del masculí. Si l’equip de Koeman busca l’impossible -remuntar un 1-4- a París, les jugadores de Lluís Cortés han viatjat a Dinamarca amb la intenció de fer la feina davant del Fortuna Hjorring (15.55 h, Esport3 i Barça TV) a la tornada dels vuitens de final de la Champions. L’anada, disputada fa una setmana a l’Estadi Johan Cruyff, va acabar amb un 4-0 favorable a les blaugranes que converteix el partit d’avui quasi en un tràmit.

Amb tot, el missatge de Cortés i de les futbolistes és de prudència. “És cert que portem un avantatge clar, però això és la Champions i no ens podem refiar de res”, va dir a la prèvia l’entrenador culer, que espera que el Fortuna repeteixi el plantejament defensiu que va posar en pràctica a la seva visita a Barcelona. “Tenim ganes de rematar la feina, de sentenciar com més aviat millor perquè els rivals no sentin que tenen possibilitats de remuntar”, va afegir Mapi León, defensa del Barça.

El conjunt català sortirà a la gespa a buscar el bitllet per als quarts de final de la màxima competició amb força minuts acumulats a les cames durant les últimes setmanes -fet que pot provocar rotacions- i ben abrigat, ja que s’espera pluja i fred per a l’hora del partit. Si passa ronda, entrarà al sorteig de quarts i semifinals, que es farà divendres.

stats