Barça
Esports Barça 06/10/2014

El Barça no s'adhereix, de moment, el Pacte Nacional pel Dret a Decidir

El club, a través del seu president, defensarà per escrit la seva catalanitat però encara no farà el pas d'adherir-s'hi formalment

Martí Molina
1 min

BarcelonaEl Barça no s'adhereix, de moment, al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Ho ha anunciat el portaveu de la Junta, Manel Arroyo, a la compareixença de premsa posterior a la Junta d'aquest dilluns. Tot i així, el Club, a través del president, Josep Maria Bartomeu, deixaran per escrit un comunicat defensant la catalanitat del Barça.

"Ja ho vam deixar clar a l'anterior Assemblea de Compromissaris", ha dit Arroyo, fent referència a la catalanitat del club. En aquest punt, s'ha llegit el fragment de discurs (que va fer l'aleshores president Sandro Rosell), entre el qual explicava que "defensem el dret a decidir perquè forma part dels drets fonamentals que han de tenir les persones i tots els pobles".

El portaveu de la Junta ha reiterat que el club no s'adhereix "de moment" al Pacte però que "el president ho valorarà" els propers dies, i que sí que pot acabar fent-ho. "És un tema sensible", ha afegit.

stats