RECULL ARTICLES OPINIÓ
Esports Barça 24/03/2015

"El Barça és víctima de la guerra política que es viu entre l'Estat i Catalunya amb la independència": les opinions

La petició de presó de la Fiscalia per a Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell, tema destacat entre els articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dimarts

Ara
3 min
UN PRESIDENT EN ACCIÓ
 Bartomeu ha canviat gairebé totes les àrees del club en pocs mesos.

BarcelonaLa petició de presó de la Fiscalia per a Bartomeu i Rosell centra bona part dels articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dimarts. El triomf blaugrana al clàssic també és un altre dels temes tractats.

Josep Maria Casanovas, a l''Sport'

"Més que una acusació, sembla una persecució, una cacera, ja que són tractats gairebé com a delinqüents. Ho hem vist diversos cops. El Barça és víctima de la guerra política que es viu entre l'Estat i Catalunya amb la independència com a teló de fons".

Joan Vehils, a l''Sport'

"Pel bé del Barça, el millor seria que el judici se celebrés amb la mateixa celeritat amb la qual ha actuat fins ara el jutge, que declarés Bartomeu innocent i després, que el soci votés".

Emilio Pérez de Rozas, a l''Sport'

"Com sempre, Luis Enrique només vol compartir els èxits a nivell global, d'equip, de vestidor, de club, de Barça. Per això va descartar que els fitxatges fossin seus, de ningú. 'És igual qui els hagi fet', va insistir Lucho diumenge amb serenitat i sinceritat. 'Són del Barça i la satisfacció de tenir-los ha de ser compartida per tots'".

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo'

"La Fiscalia, després de guanyar el Barça el clàssic, va decidir que era el moment adequat per fer públiques les penes de set i dos anys que vol imposar a Rosell i a Bartomeu i l'esgarrifosa multa al club per una qüestió d'interpretació. [...] Una cosa és que el cas vagi per la via administrativa i l'altra, demanar que els presidents del Barça vagin per parells a la presó".

Dagoberto Escorcia, a 'Mundo Deportivo'

"M'agrada aquest Barça perquè va guanyar al Madrid que alguns diuen que ara juga com el Barça del Pep. Mentida. Ja voldria jugar aquest Madrid com aquell Barça. M'agrada aquest Barça de Luis Enrique perquè guanya tot i no jugar al seu més alt nivell".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'

"Algú diria que Florentino té més amics a la RFEF que al Barça i que algun d'ells el traurà de l'embolic i portarà la final a València perquè el Madrid no perdi un altre cop contra l'Athletic i el Barça. Aquest cop, a la Copa".

Toni Brosa, a 'L'Esportiu'

"El Barça va xutar més que el Madrid i Casillas va salvar més que Bravo. Esclar que el Madrid és aquell equip que quan guanyava 1-0 en l'últim minut i jugant malament és l'equip que no defalleix i no falla, i quan perd com abans-d'ahir al Camp Nou és el millor. Allà sempre veuen el got ple. No com aquí".

Àlex Santos, a 'L'Esportiu'

"És difícil que ara la gent blaugrana demani a Bartomeu que marxi, perquè els resultats no animen a enfadar-se al final del partit, però potser comença a ser hora que des de la mateixa junta ara es reclami novament la paraula per treure d'aquest malson l'entitat, encara que per això hagi de rodar el cap de qui sigui, fins i tot el del president, pel bé del Barça".

Paco García Caridad, a 'Marca'

"Florentino Pérez manté tota la seva confiança en l'equip, la que semblava perduda després dels dos últims mesos que van culminar amb els partits contra el Schalke i el Llevant. Però el president, com els jugadors, no creu que el partit del diumenge fos una derrota triomfal".

stats