BARÇA B
Esports Barça 01/03/2018

El Barça B vol seguir allunyant-se del descens a costa de l'Oviedo

El filial vol aprofitar la mala dinàmica dels asturians, que fa tres jornades que no guanyen

Ara
1 min
Carles Aleñá en una acció davant el Nàstic de Tarragona

BarcelonaEl Barça B visitarà aquest divendres (21 h / GOL TV) el Reial Oviedo en el partit que obrirà la 29a jornada de la Segona Divisió. L'equip que entrena Gerard López vol recuperar el camí de la victòria després d'haver empatat en l'últim enfrontament (1-1) contra el Nàstic de Tarragona i seguir allunyant-se dels llocs de descens, provisionalment a cinc punts. Davant, es trobaran un Oviedo que, tot i que fa tres partits que no guanya (dues derrotes i un empat), ocupa la cinquena posició.

No ho tindrà fàcil el filial blaugrana a l'estadi Carlos Tartiere, on els asturians només han cedit una derrota en tota la temporada a la Lliga, a la primera jornada, contra el Rayo Vallecano (2-3). La trajectòria recent del filial fora de casa convida a l'optimisme, ja que ha guanyat en els seus últims tres desplaçaments: contra el Tenerife (1-3), el Córdoba (1-2) i el Lugo (1-2).

Per aquest enfrontament, Gerard López té les baixes dels lesionats: Jose Antonio Martínez, Íñigo Ruiz de Galarreta, Oriol Busquets i Ferran Sarsanedas. Tampoc està clara la presència de Jose Arnaiz, que continua recuperant-se d'una pubàlgia que l'ha tingut apartat dels terrenys de joc els últims partits. Abans de l'inici del partit es farà un minut de silenci en record de Quini, que mantenia una bona relació amb el club tot i ser l'ídol del màxim rival, l'Sporting de Gijón.

stats