BARÇA
Esports  /  Barça 02/09/2014

"Quan acabi la roda de premsa, marxo de vacances per primera vegada en 4 anys", la compareixença de Zubizarreta en 10 frases

Les declaracions més destacades del director esportiu del Barça

Ara
1 min
Andoni Zubizarreta, director esportiu del Barça / MANOLO GARCÍA

BarcelonaEl director esportiu, Andoni Zubizarreta, ha fet balanç de la planificació esportiva d'aquest curs al Barça. Aquestes són les 10 frases més importants del basc.

1. "Quan acabi la roda de premsa, marxo de vancances per primera vegada en 4 anys".

2. "Marxar del Barça, des del punt de vista humà, sempre és difícil. He intentat gestionar la marxa de Guillermo Amor i Txema Corbella amb la màxima delicadesa possible".

3. "Debem ser l'únic club que presenta 24 canvis"

4. "El Tata va fer una grandíssima feina, en un moment molt dur. Ens va donar una lliçó a tots, he debatut molt amb ell de futbol, n'he aprés molt d'ell".

5. "Xabi Alonso i Di María? És una bona pregunta per al dia que el Madrid faci una roda de premsa per parlar del mercat".

6. "Jordi Mestre és una referència, algú a qui preguntar dubtes o recórrer en situacions poc clares".

7. "El procés de fitxatges va començar a l'abril, una setmana abans que Tito ens deixés".

8. "Hem fet totes les operacions que ens havíem plantejat".

9. "No tenim cap problema amb Alves, la relació és fluïda. Vam analitzar el contracte per les dues parts i vam decidir de mutu acord que s'acaba el 2015".

10. "No és cap anomalia tenir tres laterals drets perquè s'ha de tenir en compte que un jugador pot jugar en més d'una posició".

stats