BARÇA
Esports Barça 25/10/2015

L'assemblea del Barça en frases: "La UEFA s'ha ficat en un embolic"

Bartomeu, Robert i Monje han fet algunes de les principals reflexions de la cita al Palau de Congressos

A.l.
1 min
Bartomeu, durant l'assemblea

BarcelonaDesprés de les més de 7 hores que ha durat l'assemblea de compromissaris del Barça, han quedat per al futur algunes de les afirmacions del president, Josep Maria Bartomeu, i alguns dels seus companys de junta i executius de primer nivell, com el secretari tècnic Robert Fernández. Aquestes són algunes de les reflexions que ha deixat la trobada al Palau de Congressos de Barcelona:

  1. "L'acció de responsabilitat no és per mala gestió, sinó perquè hi va haver pèrdues. Quan marxem del club, hem de deixar números positius". (Josep Maria Bartomeu)
  2. "La culpa de la sanció de la FIFA és de tots. És cert que ens vam saltar la normativa. Tots en som responsables, no vull assenyalar cap persona". (Josep Maria Bartomeu)
  3. "Amb la sanció per les estelades la UEFA s'ha ficat en un bon embolic. Nosaltres diem prou, ja n'hi ha prou". (Josep Maria Bartomeu)
  4. "No és dolent guanyar triplets, hi ha un benefici petit immediat. Podem guanyar tres triplets seguits". (Susana Monje)
  5. "Portem anys guanyant i hi ha gent que vol acabar amb això". (Robert Fernández)
  6. "Sobre Qatar no puc donar pistes, estaria donant pistes als que negocien a l'altre costat". (Josep Maria Bartomeu)
  7. "No volem canviar la forma de fer el repartiment d'entrades a les finals". (Josep Maria Bartomeu)
  8. "M'agrada sempre el diàleg abans que la confrontació, i ho faré sempre així. Últimament el Barça està en el punt de mira de tothom". (Josep Maria Bartomeu)
  9. "Prefereixo guanyar el triplet, tot i que això no suposi tants ingressos". (Susana Monje)
  10. "El tema de la medalla del senyor Franco, si hi ha peticions, el portarem a una assemblea de compromissaris". (Josep Maria Bartomeu)
stats