Barça
Esports Barça 14/09/2013

Un gol d'Alexis rescata el Barça contra el Sevilla (3-2)

El davanter xilè ha aconseguit el gol decisiu en el temps afegit

BarcelonaEl Sevilla s'ha convertit aquest dissabte en la quarta víctima del Barça (3-2). L'equip blaugrana s'ha avançat al camp amb els gols de Dani Alves (minut 36) i Leo Messi (minut 75), però el rival ha empatat el marcador gràcies a dues accions de Rakitic (minut 79) i Coke (minut 90). Un gol d'Alexis en el temps afegit ha donat els tres punts al conjunt català.

Neymar, que ha provocat moltes faltes, ha completat un partit molt vistós. La notícia negativa del dia ha sigut la lesió de Jordi Alba, que ha patit un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta.

L'àrbitre ha anul·lat un gol del Sevilla a la segona meitat, quan Cala ha enviat a la xarxa una rematada de cap després d'un córner. L'equip blaugrana no ha sabut controlar un partit que ha viscut quatre gols en els últims 15 minuts.

El Barça jugarà aquest dimecres contra l'Ajax, que aquest dissabte ha derrotat el modest Zwolle (2-1).