El Barça no aprofita l'ensopegada del Madrid i perd a Anoeta (1-0)

Un autogol de Jordi Alba ha condemnat l'equip blaugrana contra la Reial Societat

à.g.
Els jugadors de la Reial Societat celebren l'autogol de Jordi Alba / EFE

BarcelonaEl Barça ha decebut, no ha aprofitat l'ensopegada del Reial Madrid a Mestalla i ha perdut a Anoeta contra la Reial Societat (1-0). L'equip blaugrana ha malbaratat la possibilitat de situar-se com a líder provisional de Primera Divisió.

L'equip basc s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol en pròpia porteria de Jordi Alba (minut 2). Tot i intentar-ho, el Barça, que ha protestat unes mans a l'àrea de la Reial Societat, no ha pogut igualar el marcador durant els primers 45 minuts.

Luis Enrique s'ha encomanat a Leo Messi, que ha ocupat el lloc de Munir i ha disputat la segona meitat. Un quart d'hora després, el tècnic asturià ha fet jugar Neymar, que ha entrat per Pedro. El joc del Barça, farcit d'imprecisions, no ha millorat gaire i l'equip blaugrana no ha sabut generar oportunitats de perill.

L'última modificació del Barça ha estat l'entrada de Dani Alves. L'entrada del brasiler, que ha substituït Mathieu, no ha implicat un canvi de dibuix tàctic de l'equip blaugrana, que ha seguit amb un 4-3-3.

La Reial Societat ha sabut interrompre el joc i perdre el temps necessari per evitar qualsevol reacció d'un Barça que no ha sabut trobar la fórmula. Luis Suárez ha disposat de dues bones oportunitats per marcar, però el marcador no s'ha mogut.

El Barça, que dijous té partit de Copa del Rei, rebrà diumenge l'Atlètic de Madrid al Camp Nou.