Barça
Esports Barça 27/05/2011

Ferguson: "Podria ser la millor final de la dècada"

Acompanyat de Nemaja Vidic i Rio Ferdinand, l'escocès Sir Alex Ferguson ha lloat el futbol del Barça en la roda de premsa prèvia a la final

Toni Padilla
2 min

Londres (enviat especial)El tècnic de l'United durant els darrers 25 anys imagina una final "complicada per als dos equips. Els dos equips tenen grans virtuts i crec que qui guanyi haurà de treballar fort. Quan entres en un partit així, és igual el que diguin les apostes. Només importa el que passi dins el camp." Ferguson fins i tot ha afirmat que veient els jugadors que hi ha sobre la gespa, aquesta podria ser "la millor final de la dècada".

Ferguson s'ha desfet en elogis a l'hora de parlar del Barça i de Guardiola, de qui ha dit que "és increïble com ha millorat el joc del Barça en dos anys. Ha madurat molt i és mèrit de Guardiola. Ha aportat maduresa al Barça i és impressionant el joc de possessió del Barça". A més, ha recordat com era Guardiola com a jugador, "amb una passada perfecte, com quan ens van derrotar 4 a 0", i ha admès que es va negociar per portar a Guardiola quan aquest va marxar del Barça. "Però no va poder ser".

Malgrat tot, l'escocès creu que el seu United "té una gran oportunitat", doncs "arribem bé. Si ho fem bé tenim una oportunitat, doncs som més madurs que abans i el nostre joc també ho és, molt més que el 2009. L'experiència de jugadors com els que m'acompanyen (referint-se a Vidic i Ferdinand) és vital per a nosaltres"

Ferguson, en ser preguntat sobre si un punt fort del United és l'alçada, ha afirmat que "ells tenen homes forts per alt com Piqué, Busquets o Puyol. I potser Abidal. No crec que sigui cert".

El tècnic ha estat preguntat sobre si ha parlat amb Mourinho, i ha admès que han parlat i "m'ha desitjat sort". I lligant-ho amb el Madrid, ha afirmat que no sabia de que parlava el periodista que li ha preguntat sobre que en pensa de la campanya per tacar el nom del Barça afirmant que és un equip que fa teatre". "Ni idea, és un equip meravellós".

Ferdinand: "Rooney és pot comparar amb Messi o qualsevol jugador"

El capità de l'United creu que "la final no dependrà mai d'un jugador, és una feina d'equip. Però nosaltres tenim a Rooney i hi confiem molt. Es pot comparar amb qualsevol jugador, Messi o qui sigui". Ferguson de la seva part, s'ha desfet en elogis a l'hora de parlar del "Chicharito" Hernández.

Nemanja Vidic de la seva part, ha tret pit per ser "el capità" i creu que "serà una final molt igualada".

stats