BARÇA
Esports 11/12/2013

DIS, una de les empreses amb drets sobre Neymar, tanca després venda del jugador al Barça

L'advocat de l'empresa ha dit al portal UOL que després del traspàs del jugador brasiler al Barça, els propietaris van decidir no invertir més en el futbol

Efe
1 min
Neymar durant l'entrenament d'aquest dissabte / FCB

Sao PauloL'empresa DIS, que era propietària de part dels drets de Neymar i d'altres futbolistes al Brasil, tancarà les seves operacions després de la venda del jugador al Barça, segons ha anunciat aquest dimecres l'advocat de l'empresa.

"Hi va haver un desgast molt gran en relació amb la transferència de Neymar. A partir d'aquí, els propietaris van decidir no invertir més en el futbol", ha explicat al portal UOL Roberto Moreno, advocat del grup d'inversions Sonda, controlador de DIS.

Neymar, segons la informació, va ser traspassat al Barça per 17 milions d'euros (uns 23,4 milions de dòlars), dels quals el Santos es va embutxacar 9.350.000 d'euros (uns 12,9 milions de dòlars), DIS va facturar 6,5 milions d'euros (uns 8,9 milions de dòlars) i Teisa 860.000 euros (uns 1,1 milions de dòlars).

Sis mesos després de la milionària transferència, DIS, que va arribar a exigir per vies judicials que rectifiquessin els valors transferits, va optar per tancar les seves oficines i negociar amb els empresaris la participació que té en els drets d'altres jugadors. L'empresa reclamava que el Santos no complia amb la participació en la realització d'alguns partits amistosos i en la preferència d'alguns jugadors de l'equip perquè DIS manegés part dels seus drets.

La companyia va avisar que els actuals empleats no continuaran i només tres d'ells es mantindran durant els propers dies per acompanyar la transferència dels drets d'altres jugadors a diferents empresaris.

stats