BARÇA
Esports Barça 10/02/2015

Edmílson renova l'acord amb la Fundació FC Barcelona

L’exblaugrana ha signat aquest dimarts el conveni per continuar treballant en projectes educatius al Brasil

Ara
1 min
Ramon Pont, José Edmílson, amb el president Josep Maria Bartomeu / FCB

BarcelonaLa Fundació FC Barcelona i la Fundació Edmílson han ampliat el seu acord de col·laboració aquest dimarts. L’objectiu de l’entesa, segons informa el club a través d'un comunicat, és que les dues entitats continuïn treballant plegades al Brasil impulsant programes educatius entre els joves més vulnerables.

La tasca conjunta, que s’està fent des del 2006, ha donat fins ara molt bons resultats i pretén ampliar-se properament amb la incorporació del projecte ‘FutbolNet’. En l’actualitat es treballa perquè aquesta metodologia de foment de valors impulsada per la fundació blaugrana s’incorpori al ventall d’activitats de la Fundació Edmílson.

Edmílson, present a la subhasta de ‘1 in11’ a Londres

Segons informa el club, el jugador brasiler s’ha implicat en diversos projectes de la Fundació FC Barcelona. D’una banda, el mes d’octubre passat va ser el padrí del projecte ‘FutbolNet’ a la favela de Maré de Rio de Janeiro. Edmílson va estar present en el primer Festival FutbolNet dut a terme en aquesta comunitat i va encoratjar els participants locals a continuar aplicant els valors que es deriven de la pràctica del futbol.

D’altra banda, Edmílson representarà el club blaugrana en la subhasta solidària del projecte ‘1 in 11’ que tindrà lloc el proper dijous a la seu de Sotheby’s de Londres i que té com a objectiu recaptar fons per fomentar alguns programes educatius entre els infants de Bangla Desh, Nepal i Indonèsia.

stats