Barça
Esports Barça 25/04/2011

Minguella: "Encara conservo el tovalló en el qual vam signar el primer contracte amb Leo Messi"

L'ex representant i actual conseller de Market Sport repassa, pas per pas, en una entrevista a la revista Esquire com es va tancar l'arribada del davanter argentí a can Barça

àlex Gozalbo
1 min
'Esquire'.

BarcelonaJosep Maria Minguella, ex representant i actual conseller de Market Sport, assegura en una entrevista a la revista Esquire que "encara conservo el tovalló en el qual vam signar el primer contracte amb Leo Messi. Si el Barça el vol per al seu museu, jo el cediria gustosament".

En una entrevista realitzada per Emilio Molines, Minguella repassa, pas per pas, com es va tancar l'arribada del davanter a can Barça. El primer contracte? "Leo no cobrava res. El club li pagava les despeses de la vivenda i li van donar al pare un únic xec de 500.000 pessetes perquè mantingués a tota la família".

"Moltes vegades em pregunten si per a mi és millor Messi que Maradona. Els dos són molt semblats, però a Messi li falta guanyar la Copa del Món per coronar-se", diu.

Minguella també parla de la rivalitat Barça-Madrid. "Encara que gestionar un club de futbol se sembli bastant a portar una gran empresa, mai no serà exactament el mateix. De vegades, Florentino Pérez barreja totes dues coses", assegura.

"Per a mi hi ha tres grans entrenadors al món: Mourinho, Guardiola i Ferguson. Són molt diferents, casos únics", conclou Minguella a la revista Esquire.

stats