Mundial de Clubs
Esports  /  Barça 20/12/2015

Gerard Piqué celebra el títol amb un nou missatge adreçat "als seus superiors"

El defensa del Barça ha contestat a Esteban Granero

à.g.
2 min
Gerard Piqué

BarcelonaGerard Piqué, defensa del Barça, ha celebrat el títol aconseguit aquest diumenge amb un nou missatge a Twitter.

El missatge del jugador culer és una clara resposta al tuit d'Esteban Granero, que li demanava respecte per als superiors.

Quan a mig partit entre el Cadis i el Reial Madrid va saltar la notícia que els blancs estaven cometent alineació indeguda de Txérixev alineació indeguda de Txérixev –que tenia un partit de sanció–, Piqué va fer una piulada a Twitter amb tot d'emoticones rient. Tothom, absolutament tothom, va entendre de què anava.

"No era faltar al respecte a ningú. Va ser un sentiment que tenia ahir a la nit [referint-se a aquell dimecres] i que encara tinc, perquè va ser molt graciós", argumentava Piqué l'endemà. El central ni va afirmar ni va desmentir res, però se li va entendre tot. I des de Madrid li van llançar la cavalleria per sobre.

Sergio Ramos va ser dels primers a sortir al pas i demanar "una mica de respecte". Cristiano Ronaldo va dir que Piqué tenia "enveja" i Nacho va considerar que el millor en aquest cas era "la ignorància". Des de l'entorn del Madrid també van sortir reaccions, com les de l'exjugador Guti, que va copiar la idea de Piqué, tot i que en el seu cas va ser més explicit al text.

Però un dels missatges més contundents va arribar de la mà d'Álvaro Arbeloa. "A Piqué algun dia el veuré al 'Club de la comedia' parlant del Madrid", deia d'entrada el lateral, i afegia: "Els últims deu anys del Barça no igualaran la història del Reial Madrid".

Aquest comentari, en què Arbeloa es referia a Piqué com a "amic", va provocar la resposta del central, que es va produir després de l'empat contra el Dépor.

Les reaccions no s'han fet esperar i aquest mateix diumenge ha estat Sergio Ramos qui, de nou, ha comentat la jugada. "Les faltes de respecte són enemigues del bon ambient. I ell [Piqué] ha tingut bons exemples en Xavi, Puyol o Iker per evitar aquestes rucades. Ha de respectar el Madrid i els seus companys".

Novament, l'entorn del Madrid va respondre al comentari. Un dels més contundents va ser el tenista Feliciano López, també a través de Twitter.

Acció, reacció, acció. Després de tot l'enrenou pel comentari de Piqué, va arribar la derrota del Madrid al Madrigal. En aquell moment, el Barça estava volant cap al Japó. Ja a les xarxes va començar a haver-hi expectació per saber com reaccionaria el defensa blaugrana. En efecte, un cop aterrats a terres japoneses, va arribar també la piulada corresponent. La interpretació, en aquest cas, també és lliure.

stats