BARÇA
Esports  /  Barça 19/08/2014

"He tractat amb els professionals adequats": la roda de premsa de Luis Suárez en 10 frases

El davanter uruguaià ha fet la primera roda de premsa com a jugador blaugrana després que el TAS aixequés parcialment la sanció de la FIFA

Martí Molina
2 min

BarcelonaLuis Suárez ha estat presentat aquest dimarts com a nou jugador del Barça. Després de saltar a la gespa del Camp Nou per disputar el Gamper, el futbolista ha comparegut davant dels mitjans de comunicació. Aquestes són les deu frases més destacades del futbolista:

1. "Després de tot el que em va passar vaig estar deprimit i no tenia ganes de fer res. Quan estava només amb la meva dona i fills em vaig adonar que havia d'acceptar la realitat i vaig demanar disculpes".

2. "Hem tractat amb els professionals adequats perquè no es repeteixi l'acció. Però això és un tema privat"

3. "Em fa mal la sanció amb el Barça però encara me'n fa més la sanció amb la selecció. Tothom sap que jo m'estimo molt el meu país"

4. "Hi havia opcions de fitxar per altres equips [Reial Madrid] però quan es va arribar el Barça només vaig voler venir aquí".

5. "Tothom sap de la relació de la meva dona amb Catalunya. Quan vaig veure que es podia fer realitat em vaig oblidar de tot i volia venir. Vaig complir un somni que tenia des de petit".

6. "Estic preparat per jugar en qualsevol posició d'atac. Al Liverpool vaig jugar molt per l'esquerra i per la dreta perquè el 9 era Sturridge. No tinc problemes per adaptar-me al que demani l'entrenador i les necessitats de l'equip".

7. "Encara falta per al partit contra el Madrid. Ara toca entrenar dur i treballar fort perquè el dia en què pugui debutar estigui bé físicament".

8. "Les estrelles són al cel. Hi ha jugadors importants en un equip jo vinc a aportar coses importants per aconseguir títols.

9. "La qualitat de Leo i Neymar és increïble i admirable. Ahir [al Gamper] tenia ganes d'aplaudir-los al primer temps. Tinc ganes d'aportar treball i aconseguir coses molt importants. Porto diversos anys a Europa i no he pogut aconseguir res important".

10. "He estat moltes vegades al Camp Nou perquè m'agradava venir a veure el Barça. He estat en el 5 a 0 al Madrid, un 4 a 1 a l'Arsenal... era bonic venir i gaudir de l'ambient. Ara estar en aquesta situació m'enorgulleix i el que he de és aprofitar l'oportunitat que em dóna el Barça".

stats