BARÇA
Esports Barça 07/02/2013

Iniesta, Adriano i Busquets seran presumiblement els propers blaugranes a renovar

L'únic jugador que acaba el seu contracte aquest 30 de juny és Éric Abidal i la intenció del club és renovar el lateral si ell es troba en condicions de seguir en el futbol professional

Efe
1 min
Adriano, durant un entrenament amb el Barça / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEls migcampistes Andrés Iniesta i Sergio Busquets i el defensa Adriano Correia seran presumiblement els propers jugadors del Barça a passar per les oficines del club per renovar els seus respectius contractes, un cop signades les ampliacions de Carles Puyol (2016), Xavi Hernández (2016) i Lionel Messi (2018).

El cas més urgent és el d'Iniesta. El de Fuentealbilla, que comparteix representant amb Puyol (Ramon Sostres), és un dels cracs del futbol mundial, es troba en la plenitud de la seva carrera (28 anys) i ha reiterat el seu desig de penjar les botes al Barça. Al novembre del 2009 va signar el seu últim contracte, que finalitza el 30 de juny del 2015 i que té una clàusula de rescissió de 200 milions d'euros.

També acaben contracte el 2015 Sergio Busquets i David Villa, i el club ja negocia amb Adriano una pròrroga del seu, que finalitza al final de la temporada.

Un altre dels que ha renovat recentment és el porter José Manuel Pinto. El suplent de Víctor Valdés seguirà un any més. No així el porter de Gavà, que el mes passat va comunicar al club la decisió de no renovar el seu contracte, que finalitza el 30 de juny del 2014.

L'únic que finalitza contracte al final de la temporada és el defensa Éric Abidal, encara que la seva és una situació especial. El francès encara la recta final de la seva recuperació després de sotmetre's a un trasplantament de fetge i el seu futur és una incògnita, tot i que la intenció del club és renovar-lo per una temporada si el lateral es troba en condicions de seguir en el futbol professional.

stats