BARÇA
Esports Barça 20/01/2011

Jeffren es lesiona durant l'entrenament i serà baixa cinc setmanes

Al jugador li han fet una ecografia i pateix un trencament del recte anterior de la cuixa esquerra. És la quarta lesió de Jeffren des que va començar la temporada

Redacció
1 min
Jeffren, celebrant el gol davant el Madrid.

Sant Joan DespíEn l'entrenament d'aquest matí, Jeffren s'ha lesionat. Després d'haver-li realitzat una ecografia a la mateixa ciutat esportiva, els metges han determinat que el jugador blaugrana pateix un trencament del recte anterior de la cuixa esquerra i s'estarà unes cinc setmanes de baixa. El jugador, justament, celebra avui el seu 23è aniversari.

És la quarta lesió de Jeffren des que va començar la temporada 2010/2011. A principis del mes de setembre, l'extrem es va perdre diversos partits per culpa d'un trencament fibril·lar a l'adductor mig de la cama esquerra; al novembre, es va fer una luxació acromioclavicular de grau 2 a l'espatlla esquerra i va ser baixa quatre setmanes, mentre que a principis de desembre, durant el partit de Lliga de Campions contra el Rubin Kazan, el davanter es va fer una elongació a l'adductor de la cama esquerra que el va allunyar dels terrenys de joc tres setmanes.

stats