BARÇA
Esports Barça 17/06/2015

Jordi Farré proposa "crear una grada d’animació controlada pels Mossos d’Esquadra”

En una entrevista al programa 'Esports Cope', el precandidat de 'Som Gent Normal' assegura que hi haurà "tolerància zero amb la violència"

Ara
1 min
Jordi Farré, precandidat a les eleccions del Barça / FRANCESC MELCION

BarcelonaJordi Farré, precandidat a les eleccions del Barça de 'Som Gent Normal' ha assegurat en una entrevista al programa 'Esports Cope' que si guanya les eleccions crearà una grada d’animació per tal de millorar l’ambient de l’estadi els dies de partit.

“Volem crear una grada d’animació amb tolerància zero amb la violència i controlada pels Mossos d’Esquadra. També crearem una agencia de viatges i un sistema de fidelització per punts, de manera que aquells que es desplacin més vegades tinguin beneficis a l’hora d’accedir a entrades”, ha dit Farré.

La proposta de la grada d'animació ja s'havia aprovat a l'assemblea de compromissaris del Barça i l'havia intentat tirar endavant la directiva de Sandro Rosell, però havia topat amb l'oposició policial, que no veia amb bons ulls alguns dels noms que formaven part d'aquesta grada jove. Farré ha comentat que la reactivarà en el cas de sortir escollit president.

stats