Barça
Esports Barça 13/04/2013

Jordi Roura: "La lesió de Messi no va empitjorar i esperem que arribi per a les semifinals"

El segon entrenador del Barça ha justificat l'absència de l'argentí en la convocatòria per jugar contra el Saragossa. Tampoc hi és Busquets, però sí Xavi Hernández

M. Molina
2 min

BarcelonaJordi Roura ha atès els mitjans de comunicació aquest dissabte, abans que el Barça s'enfronti diumenge contra el Saragossa a la Romareda. Un nou partit de Lliga en què els blaugranes poden acostar-se encara més al títol de Lliga. "Sempre hem dit que és el nostre primer objectiu", ha assegurat.

El Barça jugarà sense Leo Messi, que es queda a Barcelona per continuar el procés de recuperació de la lesió al bíceps femoral, després de disputar uns minuts contra el PSG. "La lesió no va empitjorar i esperem que arribi per al dia 23, a l'anada de les semifinals contra el Bayern de Munic", ha expressat Roura.

La de Messi no serà l'única absència del Barça en el desplaçament a terres aragoneses. Tampoc hi serà Sergio Busquets. "En aquests moments de la temporada tothom té alguna molèstia o una altra; i en el cas de Busquets hem decidit que no viatgés".

En canvi, sí que hi seran Xavi Hernández i Gerard Piqué. "El Xavi viatja amb nosaltres. Ha tingut alguns problemes [per lesions] i ha jugat un partit per setmana. Però després del partit contra el PSG estava bé i les proves ho han confirmat. Per això viatja. Demà ja decidirem si juga o no juga", comentava Roura.

També ha valorat la possibilitat de donar descans a Gerard Piqué, un dels futbolistes que ha jugat més minuts en els darrers partits. "És cert que el Gerard Piqué, en part degut a les circumstàncies, ha hagut de jugar moltíssim més del que és habitual. Ha aguantat molt i està en un estat de físic excepcional. Però arribarà un moment que haurà de parar. El tema és saber quan i decidir quan. Algun moment haurà de tenir perquè, si no, correm el risc que també se'ns lesioni", ha explicat Jordi Roura, que ha conclòs: "Tenim diverses opcions en defensa. Sempre depèn molt del rival i acabarem decidint què fem amb el Tito", fent referència tant al compromís d'aquest cap de setmana com als propers partits europeus.

stats