BARÇA
Esports Barça 06/02/2015

"Qui no vol veure la mà de Laporta o d'algú de Madrid, és tontet o està en contra de la directiva", el recull d'articles d'opinió

Els opinadors segueixen parlant de la imputació del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, en el cas Neymar

Ara
3 min
Josep Maria Bartomeu, abans de la roda de premsa en què va anunciar que avança les eleccions / TONI ALBIR / EFE

BarcelonaEls articulistes de la premsa esportiva d'aquest divendres segueixen analitzant la imputació de Bartomeu i la defensa que ha d'emprendre el Barça davant del jutge de l'Audiència Nacional.

Joan Vehils, a 'Sport'

"Al final, es tracta d'una discrepància de tema tècnic que uns poden interpretar d'una manera i altres, d'una altra. per això està el jutge. Sens dubte, la teoria de la mà negra de Bartomeu sona més a victimisme del passat que a la realitat dels temps actuals".

Ernest Folch, a 'Sport'

"L'única conspiració de la que hi ha proves fefaents és l'única que Bartomeu no compta: la que li va deixar dissenyada el seu predecessor. Perquè aquest còctel de mitges veritats i fanfarroneria és en realitat obra de Rosell. I en comptes de denunciar-ho, va decidir assumir-lo ell com a propi".

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo'

"No ha existit conspiració al Barça per defraudar Hisenda en el contracte de Neymar. L'objectiu del club blaugrana va ser aconseguir la voluntat del pare perquè el jugador ja estava convençut, però l'oferta d'uns 150 milions del Madrid feia dubtar el pare".

Luis Racionero, a 'Mundo Deportivo'

"Qui no vol veure la mà de Laporta darrere del judes d'Esparraguera [el soci Jordi Cases] o la d'algun maquiavèl·lic de Madrid que, donat que Maquiavel era de Florència, serà algun 'florentino', és tontet o està en contra d'aquesta directiva".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'

"El futur de la relació Qatar Airways-Barça està en l'aire. Sobre la possibilitat que la companyia sigui el cognom del Camp Nou, es nega oficialment que s'hagi tractat l'assumpte. Ni abans, ni durant l'últim viatge a Doha, ni ahir per la tarda. Només queda saber si no s'ha fet per estratègia negociadora o perquè, efectivament, la nova sensibilitat resulta innegociable".

Santiago Salvat, a 'L'Esportiu'

"Senyor Bartomeu, tots sabem que hi ha gent que vol que el Barça no sigui el millor club del món, això sempre hi serà, però que un president del Barça utilitzi això com a principal argument i amb una actitud victimista no em sembla digne".

Xavier Torres, a 'L'Esportiu'

"Judicialització difícil d'explicar, ja que és impossible trobar arguments per posar-hi pel mig el Madrid, l'Estat espanyol, l'estelada i la resta d'expedients X que alteren el club. La gestió de Rosell i Bartomeu té tantes ombres que es fa difícil pujar al carro del populisme i aixecar la bandera de la gestió perfecta".

Santiago Segurola, a 'Marca'

"A aquestes altures no es discuteix que Isco governa sobre gairebé tot el camp i que la seva autoritat és tan creixent que comença a mirar als ulls a les grans estrelles de l'equip".

Alfredo Relaño, a 'As'

"L'arbitratge espanyol ens disgusta en general, i aquest és un cas en el que estem davant un error. Però hi ha una cosa clarament pitjor, que és aquest solidificat costum dels comitès d'embolicar les coses, de defensar una cosa i la contrària i de convertir petiteses en muntanyes".

Albert Gimeno, a 'La Vanguardia'

"No sembla la millor estratègia embolicar-se amb la bandera de la política i del victimisme per denunciar una situació. El victimisme no és un recurs exclusiu de Bartomeu".

Josep Maria Fonalleras, a 'El Periódico'

"El que no m'acaba d'agradar és que Bartomeu hagi brandat la bandera de la insurrecció patriòtica. Amb la cuirassa de l'ofès davant la injustícia atiada per altes institucions de l'estat i pel club que tots sabem, que maquina en la foscor contra el catalanisme, el president ha optat per un escut ideològic que ha despertat unes quantes simpaties entre l'aficionat culer".

stats