BARÇA
Esports  /  Barça 16/07/2014

"Jo ja sóc un líder": la roda de premsa de Luis Enrique, en 10 frases

El tècnic del primer equip del Barça ha explicat com vol que jugui el seu equip i com ha iniciat els entrenaments

Ara
1 min
Luis Enrique, entrenador del Barça, durant la roda de premsa / FRANCESC MELCION

BarcelonaLuis Enrique Martínez ha ofert la primera roda de premsa des que l'equip blaugrana ha començat a entrenar. Aquestes són les seves millors frases:

1. "Els líders no es poden imposar, han d'aparèixer. De fet, ja hi són. En el meu cas jo ja sóc un líder, després es veurà si tinc ascendència sobre els jugadors"

2. "He de tenir un bon feeling, feed back, amb els jugadors. Tinc al millor jugador, com és Leo Messi"

3. "He tingut la conversa amb el Xavi, el tema està obert. S'ha de recordar que té contracte en vigor, és un referent, és un jugador que estimo molt i depèn de les dues parts"

4. "M'encanta tenir jugadors que juguin en diferents posicions, tenir aquesta possibilitat m'agrada. On utilitzaré Mascherano? Ja ho veurem"

5. "Vull un equip fidel al que ha estat el Barça els últims anys, atractiu, amb diferents recursos tàctics i tècnics, un equip que faci gols, que jugui igual fora de casa que a casa"

6. "No serem un equip previsible, però serem fidels a l'essència d'aquest club i equip, està format per jugar bé a futbol, portar el pes del partit. La capacitat de sorprendre al rival, atacar els seus punts dèbils, serà habitual"

7. "Utilitzar el seu planter és una peça clau per al Barça"

8. "Suárez, Neymar i Messi? Quants més i millors jugadors em donin millor. Estic encantat"

9. "Si hagués de triar ara un porter, diria Jordi Masip, perquè el el conec perfectament"

10. "El procés de fitxar jugadors no és com anar a comprar al supermercat. És un procés llarg, relaxat, hi ha molts fronts oberts"

stats