Barça
Esports  /  Barça 18/04/2017

Luis Enrique: "Si fem un gol, el segon el fa el Camp Nou i el tercer cau segur"

L'asturià confia en la remuntada, parla de "fer cinc gols" i no creu que calgui "fer un partit perfecte"

Natalia Arroyo
2 min
Luis Enrique durant l'entrenament previ al duel contra el Juventus

Sant Joan DespíNo era la xerrada prèvia al partit, però, una mica, ho ha semblat. Davant dels periodistes, Luis Enrique ha tingut un to de vestidor, el que haurà de tenir davant dels jugadors del Barça a poques hores d'enfrontar-se a la Juventus per intentar repetir la gesta d'una remuntada complicadíssima. "Demà caldrà tornar a calmar l'excitació i les emocions dels jugadors", ha dit el tècnic.

Un tècnic "convençut clarament" del que l'equip ha de fer i "com" ho ha de fer, i que no creu que calgui fer "un partit perfecte" per passar. "Hem d'atacar, atacar, atacar i, quan ens relaxem, seguir atacant", s'ha limitat a dir. L'entrenador blaugrana, content pel retorn de Busquets després de la sanció de l'anada, no amaga que la situació d'emergència obliga a anar a totes aquest dimecres (20.45 h). "Hem d'arriscar. L'objectiu és fer 5 gols", ha verbalitzat. Però també ha volgut deixar clar que el 3-0 de l'anada és menys greu que el 4-0 del PSG. "És un gol menys", ha repetit en diverses ocasions.

Estava animat i ho ha volgut transmetre, com si la remuntada es comencés a fer possible des de la sala de premsa. "Si fem un gol, el segon el fa el Camp Nou i el tercer cau segur", ha comentat l'asturià, que ha demanat a l'afició que aguanti "unida" fins al minut 95. "Si un equip ha demostrat que és capaç de fer tres gols en 5 minuts és el Barça. Que ningú marxi al minut 80, que tornarem a viure una gran nit", ha deixat anar amb un somriure.

El record fresc del 6-1 davant del PSG juga a favor del Barça. "Fa poc no estàvem acostumats a remuntades i ara ja sabem que podem fer-ho. I llavors era més difícil, això convida a l'optimisme", ha comentat. I com es pot tornar a fer? Repetint aquella "bogeria esportiva" que va ser eliminar els francesos. "Cal generar un estat en què la confiança de la Juve baixi al màxim. Volem que es torni a viure una nit com la que es va viure fa tres setmanes davant del PSG. Minimitzar les opcions de la Juve i que es tornin a reforçar les nostres virtuts. Podem fer-ho".

stats