Barça
Esports Barça 06/08/2014

Luis Enrique: "Hem jugat millor que contra el Niça"

L'entrenador creu que l'error de Bravo "és una anècdota" i considera que "l'empat hauria estat un resultat injust"

Ara
1 min
Luis Enrique, durant el partit contra el Nàpols / FABRICE COFFRINI / AFP

BarcelonaLuis Enrique ha posat bona nota a l'equip tot i perdre contra el Nàpols en el tercer amistós de pretemporada. L'entrenador del Barça creu que els jugadors han millorat respecte l'anterior compromís i ha restat importància a l'error de Claudio Bravo en el gol.

"Per tot el que fa referència al joc, les sensacions són positives. Llàstima d'una petita relliscada que ens ha fet perdre el partit", ha comentat l'asturià, que ha seguit parlant del porter Bravo. "Ha fet un partit molt bo, gairebé no ha hagut de participar. Ha esta segur amb els peus, amb la presa de decisions... no té res a veure l'error puntual. És una anècdota. Hem comès errors a la finalització però aquests no es veuen tant perquè són més habituals".

L'entrenador considera que el Barça "ha estat millor que el rival" i ha dit que fins i tot "l'empat hauria estat un resultat injust". "Hem jugat millor que contra el Niça, però tenint en compte les circumstàncies [que encara faltaven jugadors i que cal més rodatge] estic content".

Per acabar, ha parlat de Gerard Deulofeu, que ha tingut pocs minuts en el partit contra el Nàpols. "M'agrada molt el que aporta Deulofeu en atac però li falta millorar mol en defensa", ha dit per justificar-se.

stats