FUTBOL
Esports  /  Barça 26/02/2015

"Fallava gols que un futbolista no pot fallar": Luis Suárez a Sport 890, en 10 frases

El davanter del Barça ha parlat per un ràdio uruguaiana i ha repassat el partit del City, l'adaptació al Barça i la sanció després de la mossegada al Mundial.

Ferran Mitjà
2 min
Luis Suárez: tornar a Anglaterra i tornar a marcar

BarcelonaLuis Suárez ha parlat per Sport 890, on ha assegurat que el tracte que va rebre després del Mundial va ser "nefast" i que és conscient que se'l mira amb "lupa" pel preu que s'ha pagat per ell.

  1. [Sobre l'1-2 al camp del City] "Fer gols de visitant no és gens fàcil i som conscients del resultat que hem aconseguit, però contra equips del nivell del City mai saps què pot passar. Estem a l'espera de la tornada".
  2. [Sobre Hart] "És un professional espectacular. Al Mundial ja em va felicitar després d'haver-li fet dos gols també. Aquest dimarts em va dir que havia estat increïble i que continués així. És un meravellós porter i a part demostra que és una gran persona".
  3. [Sobre la polèmica amb Demichelis] "No entenc perquè sempre es vol buscar quelcom per fer quedar malament a qualsevol. Les proves estan allà. Hi ha un vídeo i es veu que jo no vaig fer res. Els anglesos tenen mal perdre".
  4. [Sobre l'adaptació al Barça] "Sóc conscient de l'equip al que he anat. Sé que després del que s'ha pagat per mi se'm mira amb lupa, però tinc a grans jugadors al costat que m'ajuden igual que jo a ells".
  5. [Sobre els registres de blaugrana] "Sóc autocrític amb mi mateix quan jugo malament i no ajudo l'equip. Els gols... de vegades els fas, de vegades els falles. Sé que estic ajudant molt l'equip amb moviments per arrossegar defenses, per deixar espais a Messi i Neymar, per tant tinc la sensació d'estar sumant per a l'equip".
  6. [2015] "Fa un mes, a principis d'any sí que em vaig començar a preocupar perquè fallava gols que un jugador no pot fallar, però sabia que aquesta era una etapa més i l'havia de superar".
  7. [Sobre la sanció al Mundial] "Quan em van dir que havia d'agafar l'avió per marxar del Brasil vaig sentir un dolor molt fort".
  8. "El tracte que vaig rebre després del meu error del Mundial va ser nefast. Em van tractar com un 'hooligan' violent. Que no em deixessin entrar a cap estadi, ni per veure el partit, és quelcom que mai entendré".
  9. "Va arribar un moment que vaig entendre que havia de tractar amb professionals que poguessin entendre la meva situació i ajudar-me".
  10. [Sobre la seva dona] "La meva dona és essencial. Va ser qui va fer-me adonar que havia comès un error al Mundial".
stats