BARÇA
Esports  /  Barça 09/12/2014

"Si a mi se'm va tenir en compte el Mundial per no nominar-me per a la Pilota d'Or, que ho tinguin en compte a tothom": Luis Suárez, en 10 frases

Aquest dimarts, el diari 'Sport' i 'Mundo Deportivo' entrevisten el davanter uruguaià del Barça

Ara
2 min
Luis Suárez, durant un entrenament / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaLuis Suárez és el protagonista del dia als diaris esportius 'Sport' i 'Mundo Deportivo'. Els dos diaris l'entrevisten. Aquest és el recull de les 10 millors frases de les dues entrevistes:

  1. "Si a mi se'm va tenir en compte el Mundial per no nominar-me per a la Pilota d'Or, que ho tinguin en compte a tothom. Va haver-hi uns que el van guanyar i altres que van caure eliminats en la primera fase. Siguem clars en aquest sentit".
  2. "Tenir el millor jugador del món [Leo Messi] sempre beneficia el grup per la confiança que et dóna dins del camp cada vegada que agafa la pilota, per la incertesa que genera en els rivals".
  3. "No estic obsessionat amb marcar, però sí que tinc ganes de marcar".
  4. "És increïble el que fa Messi. Té la mateixa edat que jo i crec que ha marcat el doble de gols que jo".
  5. "Sempre he tingut l'etiqueta de golejador, però sempre m'ha agradat repartir assistències. També sé que he vingut al Barça a fer gols i no només a donar passades de gol".
  6. "Tinc clar des d'abans de venir al Barça que aquí la figura que dirigeix l'equip quan s'han de prendre decisions al camp és Leo. Està 'Ney', està Andrés, són molts jugadors els que marquen diferències".
  7. "Andrés [Iniesta] em va fer sentir molt còmode quan estava una mica perdut. El tracte dels companys ha estat excel·lent. Et sents molt bé quan en un equip ple de figures et tracten com un jugador més".
  8. "No és que em costi, però m'he d'acostumar a no molestar els companys que estan acostumats a fer moviments cap a l'interior. Intento buscar espais per no molestar-los, per crear el meu espai. Intento ajudar a l'equip donant-li aire quan els partits es compliquen".
  9. "Dins del camp ara sóc més conscient, penso un segon abans de fer les coses, a vegades abans no pensava i això em jugava una mala passada. Discuteixo menys, em barallo menys i això beneficia la meva imatge i la del club".
  10. "Emocionen els detalls de l'afició. Que tot el Camp Nou t'aplaudeixi, comptant que és molt exigent, és una cosa impressionant".
stats