BARÇA
Esports Barça 21/08/2014

Manel Arroyo, vicepresident del Barça: "L'estratègia es va dissenyar amb la possibilitat d'acabar al TAS"

El responsable de l'àrea de comunicació i mèdia del Barça valora la decisió de la FIFA a Barça TV

Ara
2 min
Manel Arroyo, vicepresident del Barça / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaDesprés que la FIFA ratifiqués la sanció al Barça pel cas de fitxatges de menors, el Barça ja va anunciar que recorrerà al TAS (Tribunal d'Arbitratge de l'Esport).

El vicepresident del club i responsable de l'àrea de comunicació i mèdia, Manel Arroyo, ha valorat aquest dijous al matí la decisió de la FIFA a Barça TV: "Era una possibilitat que el Comitè d'Apel·lació de la FIFA desestimés el recurs. Semblava que amb les proves i arguments que hem presentat a la FIFA n'hi hauria prou, però també prevèiem que Apel·lació ratifiqués la sentència de la FIFA", ha assegurat.

"És obvi que quan estàs davant d'una situació com aquesta has de preveure tots els escenaris i, per tant, l'estratègia es va dissenyar amb la possibilitat d'acabar al TAS. En aquests moments, els serveis jurídics estan treballant en tots els detalls", ha afegit Arroyo.

Segons el vicepresident del club, l'entitat ha fet "tota la planificació esportiva plantejant un escenari d'aquestes característiques". "Part de les contractacions que s'han fet preveuen les necessitats de futur de l'equip. La junta directiva no ha d'entrar a valorar els temes esportius, però considerem que amb el que tenim a casa es pot seguir endavant", ha comentat.

Preguntat per si el model de La Masia s'ha posat en dubte, Arroyo ha dit a Barça TV: "En absolut el model Masia s'ha posat en qüestió ni perilla; al contrari, es referma. Som un referent en la formació de joves futbolistes i treballem perquè la lletra de la norma s'adeqüi a l'esperit d'aquesta. Tant el president com la gent que està als estaments internacionals treballa perquè això sigui així".

stats