BARÇA
Esports  /  Barça 28/06/2015

Marc Bartra no marxarà aquest estiu del Barça

Tot i que el central havia deixat la porta oberta pel fet de no tenir prou minuts, al final ha decidit seguir al vestidor blaugrana

Ara
1 min
Marc Bartra

BarcelonaMarc Bartra no marxarà del Barça aquest estiu. El central de Sant Jaume dels Domenys ho ha comunicat al club després que a final de temporada hagués deixat la porta oberta a una hipotètica sortida, tal i com ha pogut confirmar l'ARA.

El central, de 24 anys, estava molest pel fet de no tenir els minuts que s'esperava amb la samarreta blaugrana. Per aquest motiu havia valorat la possibilitat de marxar a l'estiu. Finalment, ha reconsiderat la seva decisió malgrat tenir ofertes d'alguns equips.

La polèmica va arribar aquest mateix estiu, ja que Bartra considerava que la seva clàusula, inicialment de 25 milions, havia baixat als 12 pel fet de no haver disputat 50 partits en les dues últimes temporades. En realitat, sí que els ha disputat (55 en total), però en onze d'aquests no havia arribat als 45 minuts. Bartra s'aferrava a aquesta dada per considerar que la clàusula havia baixat fins als 12, mentre que el club sostenia que l'import de rescissió del jugador era de 25.

Un cop aparcada la polèmica i decidida la continuïtat de Marc Bartra al primer equip del Barça, la clàusula de rescissió del jugador passarà a ser de 50 milions a partir de l'1 de juliol, tal i com estava estipulat al seu contracte, firmat ara fa dues temporades.

stats