RECULL ARTICLES OPINIÓ
Esports Barça 27/01/2015

"A Messi, quan se li creuen els cables, abaixa els braços. Cristiano es posa violent amb els rivals", les opinions de la premsa esportiva

L'expulsió i posterior reacció de Cristiano Ronaldo al camp del Còrdova centra les opinions dels columnistes de la premsa esportiva d'aquest dimarts

Ara
3 min
Cristiano perd els papers en el triomf de penal del Madrid

BarcelonaEls columnistes de la premsa esportiva d'aquest dimarts parlen, sobretot, de l'expulsió i posterior reacció de Cristiano Ronaldo contra el Còrdova. Les paraules de Neymar i la seva relació amb Messi també són un altre tema de debat.

Josep Maria Casnovas, a 'Sport'

"Luis Enrique viu aquests dies la pau del marcador. És un regal de la parella de moda, Messi i Neymar. La metamorfosi que ha viscut el club en pocs dies ha estat espectacular. Sis victòries consecutives han tornat la calma a un entorn que s'excita amb facilitat".

Emilio Pérez de Rozas, a 'Sport'

"Messi no va anar a l'entrenament de Reis dels nens i Ronaldo va mofar-se del Nuevo Arcángel i de l'audiència mundial presumint d'escut mundialista mentre caminava, expulsat, cap al túnel de vestidors. Els uneix el futbol, els gols, la fama, la popularitat, els diners, la passió pel joc i la possibilitat de fer feliç la gent, però també la suficiència malament entesa. Una pena".

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo'

"Les declaracions de Neymar [sobre l'expulsió de Cristiano] són normals en el context. El problema no és Ney ni el que digui, sinó que s'utilitzin les seves afirmacions per llançar una cortina de fum sobre un gest lleig. Més lleig és això de netejar-se l'escut, que la pròpia acció per la que va ser expulsat Cristiano. El portuguès mereix una sanció".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'

"En els raquítics 5 gols que ha marcat Suárez, hi ha una inquietud innegable que porta a generar debats sobre la conveniència del seu fitxatge [...] Cal subratllar que el marge de millora d'aquest Barça en notable creixement té un nom propi: Suárez. Però no és l'únic".

Toni Brossa, a 'L'Esportiu'

[Sobre Neymar] "S'ha guanyat un espai cada cop més important en aquest Barça. No només pels seus 19 gols en 24 partits, sinó per la seva actitud, que l'està permetent créixer a l'ombra dels galons de Messi, igual que Mesis va créixer al resguard dels de Ronaldinho. Que els dos 'galls' s'entenguin diu molt de la seva intel·ligència".

Àlex Santos, a 'L'Esportiu'

"A Messi, quan se li creuen els cables, per sort no gaire sovint, abaixa els braços i s'emprenya; Cristiano, a més, es posa violent amb els rivals, un fet ja massa recurrent. Com que ha demanat perdó a través de les xarxes socials, es pretén que el comitè [...] no li apliqui la reincidència i que el mal dia acabi en una o dos partits. Fa una mica de ràbia".

Tomás Guasch, a 'Marca'

"El Barça creu i més creurà si guanya al Calderón. Anirà a totes i amb tots [...]. Pensa que guanyara i que tancarà la primera volta de la temporada a l'altura del millor: a vuitens de la Champions, a un punt en la Lliga i semifinalista de Copa. El seu entorn parlarà de triplet".

Alfredo Relaño, a 'As'

[Sobre la sanció a Cristiano] "Des de fa molts anys els comitès no fan justícia, fan política. Els reglaments, i recentment les redaccions de les actes, donen marge per a la interpretació. I la interpretació ha anat sent més benèvola cada vegada que ha tret un gran com a reu".

José Sámano, a 'El País'

"En la Lliga mana el Madrid, però les sensacions són unes altres. Si Luis Enrique gairebé es passa de rosca amb tantes rotacions, resulta que Ancelotti ha exprimit massa la veta i alguns van secs. Entre altres CR, a qui li vindrà bé aquesta aturada 'entre reixes' que dictarà el comitè sancionador".

Màrius Serra, a 'La Vanguardia'

[Sobre el gest de Cristiano després de ser expulsat] "El gest equival a fer la figa. De fet, n'és un precedent. Fa més de mig segle hi havia gent que es netejava les condecoracions en públic per fer-se notar. [...] Com aquella gent que, quan guanya alguna cosa, encara imita el gest de penjar-se la medalla que va popularitzar el Màgic Andreu als vuitanta".

stats