Barça
Esports 08/05/2017

La renovació de Messi: fins al 2022 i 30 milions d’euros nets per temporada

L’acord entre el Barça i l’argentí està pràcticament tancat i es farà oficial quan acabi la Lliga

Ara
1 min
L’argentí Leo Messi abraçant-se amb Neymar després del segon gol del Barça contra el Vila-real, just abans del descans.

BarcelonaEls aspectes generals estan resolts i només queden per resoldre els petits detalls de l’acord. Però la renovació de Leo Messi amb el Barça està més que encaminada. De fet, Televisió de Catalunya ja avança algunes xifres: s’allargarà el contracte de l’argentí 4 temporades i s’arribarà a un salari de 30 milions d’euros nets per temporada.

L’actual renovació actualitzarà el contracte que Messi va firmar l’estiu del 2014 i que acaba el 2018. Té una clàusula de rescissió de 250 milions d’euros, clàusula que es mantindrà en l’actual acord. El que canviarà substancialment és el salari del futbolista, que passarà de 19 a 30 milions nets per temporada.

El Barça ja fa dies que insinua que les converses entre el club i el pare del jugador, Jorge Messi, són cada cop més concretes. L’últim a fer-ho va ser el directiu Jordi Mestre: “La renovació de Leo Messi està molt ben encarrilada. Ell està molt content i nosaltres també. Esperem que en pocs dies o en poques setmanes, puguem dir ja que tot està arreglat”, va dir. No va concretar el ‘timing’, però va assegurar que les negociacions eren a "la recta final".

stats