BARÇA
Esports Barça 09/01/2019

Mestre: "El futur de Valverde? El tema no és ni sobre la taula"

El vicepresident assegura que la directiva està "contenta" i "tranquil·la" amb l'entrenador

M.m.
1 min
Ernesto Valverde durant l’entrenament d’ahir. El tècnic segueix sense decidir si seguirà al Barça la temporada vinent.

Sant Joan DespíJordi Mestre ha calmat els rumors que apunten que aquesta serà l'última temporada d'Ernesto Valverde a la banqueta del Barça. El vicepresident esportiu del club ha explicat que el seu futur és un tema que "no està sobre la taula" de la directiva i que els gestors de l'entitat estan "contents" amb la feina del Txingurri.

"El tema no és ni sobre la taula. Ell està content, nosaltres estem contents i crec que algun jugador també", ha explicat el vicepresident durant la presentació de Lluís Cortés com a nou tècnic del femení. "En el món del futbol tot pot passar, perquè la decisió tampoc és nostra, ell també hi diu la seva. Però en aquest tema estem molt tranquils", ha dit.

Valverde va firmar un contracte per dues temporades amb una tercera d'opcional, que seria efectiva tret que una de les dues parts decidís de manera unilateral rescindir l'acord. Jordi Mestre, doncs, ha dit que el tema no s'ha parlat i que "quan arribi el moment ja es posarà sobre la taula", referint-se a final de temporada o quan el club no aspiri a més títols.

stats