Barça
Esports Barça 11/11/2021

Els Mossos demanen al Barça que lliuri la 'due diligence' del Barçagate

També van trobar cinc contractes signats amb les filials de Nicestream al domicili de Bartomeu

ARA
1 min
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça.

BarcelonaEl Barçagate continua sent una capsa de sorpreses, i cada dia que passa s'amplifica la magnitud del cas. Aquest dijous se n'ha conegut un nou episodi. Segons informa el programa Què t'hi jugues, de la Cadena SER, els Mossos d'Esquadra han demanat al Barça que lliuri la due diligence que va fer l'auditoria Deloitte -a encàrrec del president Joan Laporta- sobre el cas.

De la mateixa manera, i segons aquest programa, el cos policial català també ha sol·licitat al Barça "qualsevol documentació, estudi o investigació realitzada de forma prèvia o posterior a la due diligence i que estigui relacionada amb la investigació en curs". Per exemple, el forensic, l'informe que ha demanat la directiva de Laporta per determinar si hi va haver algun tipus d'acció delictiva en les actuacions de la junta sortint, i que estarà enllestit d'aquí unes setmanes.

D'altra banda, un informe dels Mossos detalla que, en un escorcoll al domicili de Bartomeu, van trobar fins a cinc contractes firmats entre el Barça i les filials de Nicestream (I3 Ventures, NSG Xile, Coyote Express, Futuric i IT Uruguay). A més a més, també van trobar anotacions en una llibreta sobre els passos a seguir per justificar la contractació d'aquesta empresa, en el cas que algun dia hagués de donar explicacions.

stats