Barça
Esports Barça 08/09/2014

Munir: "Jugar amb Espanya és decisió meva"

El davanter blaugrana, d'origen marroquí, ha debutat amb la selecció espanyola absoluta jugant un quart d'hora en la golejada contra Macedònia

Ara
1 min
Munir el Haddadi, parlant amb Del Bosque / J.C. CÁRDENAS / EFE

BarcelonaS'han complert els pronòstics i Munir el Haddadi ha debutat amb la selecció espanyola de futbol. El davanter blaugrana, de 19 anys, i que encara té fitxa del Barça B, ha jugat quinze minuts en la golejada contra Macedònia. Malgrat això, ha estat una convocatòria plena de polèmica ja que si arribava a debutar –com finalment ha estat– ja no podria jugar amb la selecció del Marroc, el país on van néixer els seus pares.

D'origen marroquí però nascut a San Lorenzo del Escorial, Munir el Haddadi havia jugat amb les categories inferiors de la selecció espanyola i ara li arribava el torn de debutar amb 'la roja' després de ser convocat d'urgència per la lesió de Diego Costa. "És un somni complert i ara he de seguir treballant amb el meu club. Jugar amb Espanya és decisió meva i estic molt content d'haver-ho fet", ha assegurat.

El davanter ha intentat esquivar la polèmica dient que li és igual "el que digui la gent" i que ell feia "el millor" per a ell, i que en aquests moments el millor era "això".

stats