BARÇA
Esports Barça 26/01/2016

La història del nen que es va fer una samarreta de Messi amb un plàstic

Una cadena del Kurdistan entrevista el suposat nen, ara amb la samarreta del Barça. Usuaris de les xarxes qüestionen que sigui el mateix

Ara
2 min

BarcelonaUn nen anònim es va fer famós a tot el món fa uns dies perquè una imatge seva es va fer viral a la xarxa. Es tracta d'una instantània d'una esquena infantil amb una samarreta amb el nom de Messi i el número 10. No es tracta de la samarreta de l'Argentina oficial, ni tampoc d'una reproducció barata. La foto mostrava el nen amb una mena de cos de plàstic blanc amb ratlles blaves, emulant l'equipació del combinat sud-americà.

Ara, la cadena Kurdistan24 diu que ha trobat, suposadament, el nen que hi apareixia. Es diu Homin i és kurd. Segons aquesta versió, la imatge de la samarreta de plàstic és de fa dos anys. El Homin viu a la localitat de Dohuk, a la part del Kurdistan que és dins de l'estat iraquià, una zona en permanent conflicte, i després d'uns dies de cerca, els periodistes de Kurdistan24 van trobar suposadament el nen, que viu amb la seva mare perquè el seu pare és un milicià kurd que combat contra l'Estat Islàmic. En aquesta entrevista, El Homin apareix amb una samarreta del Barça, aquest cop, de roba, i explica que fa dos anys es va fer haver de fer una samarreta de l'argentí de manera casolana.

Tanmateix, a les xarxes socials han sorgit veus que qüestionen que Homin sigui el nen que realment es va fer la samarreta amb un tros de plàstic.

stats