LLIGA DE CAMPIONS D'HANDBOL
Esports Barça 27/04/2013

El Barça Intersport buscarà una nova remuntada històrica al Palau Blaugrana

Els de Xavi Pascual necessiten remuntar 5 gols de desavantatge davant l'Atlètic de Madrid per tal de classificar-se per la Final Four de Colònia

Ara
2 min
El blaugrana Noddesbo defensant un atac del local Romero al pavelló de Vistalegre.

BarcelonaEl Barça Intersport confia en remuntar aquest dissabte a la tarda (19h/Esport3) davant l'Atlètic de Madrid en la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions d'handbol, i classificar-se així per la Final Four de Colònia.

Els blaugranes necessiten capgirar els 5 gols de desavantatge, després que en el partit d'anada perdessin per 25-20 a Vista Alegre. Cal recordar, però, que en cas que els matalassers marquessin 21 gols o més, el Barça hauria de guanyar de 6 gols com a mínim.

Tot i la desfeta, la plantilla blaugrana està convençuda que seran capaços d'aconseguir la remuntada. "Tenim fe i sabem que ho podem fer", va assegurar Raul Entrerríos aquesta setmana. A les paraules del central asturià, se li va sumar el capità Víctor Tomàs: "Si hi ha un equip que és capaç de remuntar som nosaltres"

El Palau, una olla a pressió

Per aconseguir aquesta remuntada, el Barça necessitarà un Palau que estigui ple com en les grans ocasions. "Necessitem que cada llançament nostre, cada defensa, cada pilota recuperada, cada aturada no sigui d'un jugador, sinó que siguin els 7.000 espectadors els que ho facin", reclamava el tècnic Xavi Pascual. En aquest sentit, Entrerríos també va demanar l'ajuda de l'afició: "Necessitem que els jugadors de l'Atlètic sentin la pressió del Palau".

Encert ofensiu

Més enllà de l'ambient que es respirarà al Palau, una de les claus per aconseguir la remuntada serà l'encert ofensiu que tant a caracteritzat tota la temporada als blaugranes, però que va desaparèixer a Vista Alegre. "Va ser un dels nostres pitjors partits en atac", va reconèixer Entrerríos. Per això, és necessari que l'eslové Sirhai Rutenka, màxim golejador a la Lliga de Campions amb 68 gols, lideri l'atac blaugrana.

A més, en defensa també serà important rebre pocs gols, per tal que els matalassers no en marquin més de 20. Per aconseguir-ho, els blaugranes hauran d'intentar aturar el màxim anotador dels atlètics, Lazarov, i dominar el joc interior. En aquest sentit, serà bàsic que els homes alts del Barça anul·lin als centrals matalassers, Cañellas i Balic, i al pivot basc, Julen Aguinagalde.

stats