Barça
Esports  /  Barça 03/03/2014

"El meu procés natural és passar tota la vida aquí". La xerrada de Gerard Piqué en deu frases

El futbolista blaugrana ha inaugurat el segon cicle de xerrades 'Instint' al costat del periodista Joan Maria Pou, que ha presentat l'acte

Ara
2 min

BarcelonaGerard Piqué ha estat l'encarregat d'inaugurar el segon cicle de xerrades 'Instint', amb una trobada amb el periodista Joan Maria Pou. Aquestes són les deu frases més destacades:

Sobre el seu prsent i futur: "El meu procés natural és passar tota la vida aquí. És el que toca, el normal. Faré tot el possible per quedar-me".

I, bromejant sobre una possible presidència...: "No m'imagino de president, ara t'imputen fàcilment. I ho fa gent de casa".

Parlant de les particularitats del Barça: "El lema 'més que un club' ens va a favor i en contra. Els socis poden fer el que vulguin, però ens tirem moltes pedres a la pròpia teulada".

La vida personal: "No perquè jugui a pòquer jugaré pitjor. No accepto crítiques per la vida personal".

L'actitud al camp: "Imagina que treballes davant 90.000 persones. Realment creus que un jugador surt i diu que no s'esforça? El dia del València, no era de voler córrer. Es gira un partit i mentalment, o pel que sigui, no ets millor que el rival".

I el nivell de l'equip: "Crec que seguim jugant a un nivell 'top'. Mirant les estadístiques som l'equip menys golejat. I el que més marca a la Lliga".

El nou Camp Nou: "Sincerament, el tema de l'estadi és complicat. Tenim nostàlgia per aquest, però un de nou ens faria créixer. És cosa de la directiva, però remodelar-lo seria correcte".

A les sales de premsa: "Molts cops penso que diré tòpics, però a la segona pregunta m'escalfen el morro i llavors ja dic titulars".

Més broma, ara sobre la nit màgica del 2-6 al Bernabéu: "Podia passar-li al Leo pel 'hat trick' i vaig pensar... i uns collons!".

Sobre la independència de Catalunya: "Amb 21 anys t'hauria contestat diferent. Ara he après que si em posiciono estic mort. T'utilitzen uns i altres. Som personatges públics que juguem a futbol".

stats