Barça
Esports 20/08/2019

El PSG, escèptic sobre una cessió amb opció de compra de Neymar al Barça

La premsa francesa assegura que el club francès està obert a negociar, però demana més diners

Efe
2 min
Neymar, davanter del PSG

ParísEl París Saint-Germain (PSG) es mostra més que escèptic amb la possibilitat que el Barça li faci una proposta de cessió amb opció de compra per quedar-se amb Neymar perquè no creu que les condicions econòmiques responguessin a les seves exigències, segons la premsa francesa. "Estem oberts, però la qüestió no és el format, sinó que es satisfacin les condicions financeres demanades", indica una font del PSG esmentada aquest dimarts per 'L'Équipe'.

El club francès, que especula fins i tot que els moviments del Barça sobre Neymar no siguin més que un 'farol', en cas de desprendre's del brasiler voldria aconseguir a canvi una quantitat important de diners frescos per fitxar altres jugadors i reforçar la seva plantilla. Sobretot després de la penosa imatge que va donar diumenge en la derrota en el segon partit de lliga al camp del Rennes (2-1), que ha posat en dubte el seu entrenador, Thomas Tuchel. Una derrota que fa més plausible que el club de la capital francesa es decanti per mantenir en la seva plantilla el brasiler, que té contracte per a tres temporades més.

El diari 'Le Parisien' dona per fet que la hipòtesi d'un préstec de Neymar al Barça amb opció de compra al final de la temporada, avançada per RAC1, no té cap oportunitat de ser acceptada pel PSG. En primer lloc perquè és un tipus d'operació que es veu facilitada quan hi ha confiança entre els dos clubs implicats, la qual cosa no passa entre el Barcelona i el PSG. Però també perquè el preu del préstec no seria suficient perquè l'equip francès fes els fitxatges necessaris, sobretot si el club català proposés un pagament esglaonat del préstec.

Segons 'Le Parisien', el president del PSG, Nasser al-Khelaifi, ha transmès la idea que no vendrà Neymar si no rep molts diners a canvi. L'equip demana per ell 300 milions d'euros amb l'objectiu d'obtenir-ne com a mínim 200, però amb l'esperança d'arribar a un acord per 250 milions, segons aquest diari. Fa dos anys va pagar una xifra rècord de 222 milions per prendre-li al Barça.

Neymar segueix entestat a anar-se'n, tot i que és conscient de les dificultats del seu traspàs, i el seu entorn –segons 'L'Équipe'– continua parlant amb el Reial Madrid, que ha proposat fórmules que suposarien el canvi del brasiler per altres jugadors. El PSG, però, les ha rebutjat.

stats