LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 11/03/2013

Ambrosini: "L'actitud que ha de tenir el Milan és la de voler marcar un gol"

El veterà migcampista espera un Barça "que vulgui tenir la possessió de la pilota i manar en el joc, és un equip que té tanta qualitat i tanta classe que no pot tenir una actitud diferent"

Ara
1 min
Massimo Ambrosini, jugador del Milan, durant la roda de premsa

BarcelonaAmbrosini, capità de l'AC Milan, ha dit aquest dilluns en la roda de premsa prèvia al Barça-Milan que han "de sortir amb la intenció de marcar un gol, ja que això els complicaria molt les coses".

El veterà migcampista espera un Barça "que vulgui tenir la possessió de la pilota i manar en el joc, és un equip que té tanta qualitat i tanta classe que no pot tenir una actitud diferent, potser seran una mica més intensos que de costum".

"Messi és l'home més important del Barça, però no és l'únic jugador que tenen, sinó que n'hi ha molts més que haurem d'aturar", ha advertit Ambrosini.

"És tan important marcar un gol com que no ens en facin, i per aconseguir-ho haurem de tenir una gran actitud", ha assegurat el capità milanista. A més, Ambrosini ha dit que han de "tenir la mateixa actitud que en el partit d'anada, hem de fer el mateix".

Finalment, ha afegit que "els penals s'han d'assajar sempre".

stats