BARÇA
Esports Barça 18/12/2020

El Barça espera allargar la dinàmica del partit contra la Reial Societat

Laia Bonals
2 min
Koeman en el partit contra la Real Societat

BarcelonaEl Barça rep aquest dissabte (16.15 h, Movistar La Liga) el València en un partit en què Ronald Koeman es retrobarà amb el seu exequip. Les polèmiques que es van generar en la seva època a la capital del Túria i el joc dels blaugranes en els últims partits van centrar la roda de premsa prèvia. “Sempre estem analitzant el nostre rival. Hi ha bastants equips que juguen un 4-4-2. Jo soc partidari sempre d’omplir el mig del camp amb gent que pugui atacar i defensar, tot i que amb llibertat. Amb els migcampistes que tenim podem jugar de manera diferent en els nostres sistemes, però una vegada més, no cal obsessionar-se”, va explicar el tècnic.

Quan li van preguntar pel rendiment dels més joves, Koeman va donar un toc d’atenció a Riqui Puig. “A mi m’agrada la gent que cada dia treballa per millorar. Avui en dia no tan sols importa la qualitat tècnica. Potser és perquè hi ha molts jugadors en la seva posició o potser no fa prou per fer-me canviar coses”. En canvi, l’entrenador holandès es va desfer en elogis cap a Araujo, tot i que va explicar que ha de millorar alguns aspectes tàctics: “És un jugador que, malgrat la seva joventut, és molt fort. Per a la seva altura és bastant ràpid. Té un caràcter fort, mana i entrena al màxim cada dia”.

València, record agredolç

Koeman va fer balanç de la seva etapa al València. “Com tothom sap no és el millor record que tindré de la meva carrera com a entrenador. Hi ha decisions en les quals m’he equivocat, com pot equivocar-se qualsevol persona. He de reconèixer que és un lloc complicat, ja que en els últims 15 anys hi ha hagut molts canvis d’entrenador. De vegades hi falta tranquil·litat per treballar”. Les polèmiques que es van generar durant la seva estada van ser prou desestabilitzadores perquè el tècnic rememori aquells dies amb certa tristor. Els seus enfrontaments amb jugadors de la plantilla d’aquell moment com Cañizares o Albelda van portar el neerlandès al límit i a ser acomiadat per la directiva.

stats