Esports 19/04/2011

Les seccions aposten pel Barça

A poc més de 24 hores per jugar la final de la Copa del Rei, el club blaugrana ha volgut fer aquest migdia un acte per recordar el pes de les seves seccions no futbolístiques

àlex Gozalbo
2 min

BarcelonaUna de les diferències entre Barça i Madrid és la importància que cada club li dóna a les seves seccions. A poc més de 24 hores per jugar la final de la Copa del Rei, el club blaugrana ha volgut fer aquest migdia un acte per recordar el pes dels seus equips i ha inaugurat el Córner Palau a la FCBotiga.

"El futbol és el sol del club, però les seccions són les estrelles", ha assegurat Eduard Coll, directiu responsable de la secció d'handbol. Al seu costat hi havia Joan Bladé, Ramon Cierco i Javier Bordas.

Hi ha gent que té clar com acabarà la final de demà. "Aposto per un 3-1", diu Jordi Torras, jugador del Barça Alusport, que ha estat acompanyat pel seu company Javi Rodríguez. Altres esportistes de les seccions, com Joan Carles Navarro (Regal Barça) o Víctor Tomás (Barça Borges), també s'han mostrat optimistes.

Els entrenadors de les diferents seccions s'han mostrat orgullosos de l'aposta de Pep Guardiola. "Totes les seccions intentem seguir un model semblant, en què intentem combinar l'eficàcia en el joc amb l'elegància", apunta Xavi Pascual, tècnic del Regal Barça, a qui li costa imaginar-se una derrota de l'equip de Pep Guardiola a Mestalla.

Marc Carmona, entrenador del Barça Alusport, s'ha mostrat prudent en pronosticar un resultat: "És difícil intentar avançar què passarà. Crec que José Mourinho va ser ell mateix en el partit de Lliga: va intentar bàsicament no deixar jugar el Barça. No sé si ho repetirà, però si més no va ensenyar les seves cartes com ja havia fet amb l'Inter o amb el Chelsea. La seva prioritat és que el Barça no pugui fer el seu joc".

Xavi Pascual, entrenador del Barça Borges, i Ferran Pujalte, tècnic del Barça Sorlí Discau, tampoc no han faltat a l'acte, que s'ha realitzat a la FCBotiga.

stats