BARÇA
Esports  /  Barça 09/07/2015

Joan Batiste: "Ens sentim legitimats per parlar amb els altres candidats"

El cap de llista de Seguiment FCB assegura que el grup es mantindrà actiu malgrat no passar el tall de les firmes i vol arrencar el compromís dels candidats que faran una grada jove i una agència de viatges pròpia

Martí Molina
2 min
'Seguiment FCB' es presenta com a setè precandidat

Barcelona"Som els que som i hem quedat a només 16 firmes del tall. Ens sentim guanyadors i creiem que estem legitimats per parlar amb les altres candidatures", diu Joan Batiste, el cap de llista de Seguiment FCB, la precandidatura que va voler presentar-se a les eleccions del Barça i que va quedar fora dels comicis per no haver obtingut els avals necessaris. "Els nostres objectius segueixen sent els mateixos, una grada d'animació i una agència de viatges pròpia", diu Batiste.

L'endemà que la junta electoral confirmés que el Seguiment FCB quedava fora de la cursa electoral (va presentar 2.518 firmes vàlides i se'n necessitaven 2.534), el grup ha fet balanç de la precampanya a la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi, del Poblenou barceloní. La precandidatura no sap encara si es convertirà en una plataforma o si seguirà sent com fins ara, un grup de Facebook on la gent fa les seves propostes. En qualsevol cas, Batiste sí que té clar que aquests dies de campanya el grup Seguiment FCB actuarà com si hagués passat el tall i participarà activament en la campanya.

"Hem aconseguint 2.518 firmes vàlides, però tots els candidats saben que en realitat hi ha molta més gent que ens dóna suport. Si haguéssim pogut recollir-ne en dia de partit, n'haguéssim obtingut el doble o més", comenta el cap de llista, que vol començar una roda de trobades amb els candidats, a nivell individual, presentar-los la reivindicació de la grada d'animació i de l'agència de viatges, i arrencar el seu compromís que la tiraran endavant. La idea segueix sent la mateixa, parlar amb ells i presentar els compromisos que ha assolit cadascú poc abans del dia de les eleccions.

Mentrestant, Seguiment FCB veu amb cert orgull com el seu missatge ha quallat i la grada d'animació i l'agència de viatges comença a entrar a l'agenda de campanya. Un dels darrers a fer-ho ha estat Toni Freixa, aquest mateix dijous. De totes maneres, Seguiment FCB considera que les propostes dels candidats oficials estan molt verdes. "Veig que parlen d'això però ho fan amb força desconeixement", lamenta Batiste.

stats