BARÇA
Esports  /  Barça 02/06/2015

"Sembla que hàgim guanyat el triplet sense jugar, i això és el més perillós": Cruyff, a 'El Periódico' en 10 frases

L'exentrenador del Barça, en una entrevista a 'El Periódico', parla de la final de la Lliga de Campions d'aquest dissabte, repassa l'actualitat del Barça i valora la tasca de Luis Enrique

Ara
2 min
Johan Cruyff / EFE

BarcelonaJohann Cruyff ha parlat de la final de la Lliga de Campions de Berlín d'aquest dissabte en una entrevista que publica aquest dimarts 'El Periódico'. Aquí tens les 10 frases més destacades de l'holandès:

  1. [L'any 1992] "Hi havia qui tenia por de perdre una altra final. Nuñez, per exemple, deia: 'Ostres, ostres, ¿per què juguem una altra final si les perdem?' I jo deia: '¡Hòstia, doncs per guanyar-la!'"
  2. "El Barça està molt bé. No em sorprèn perquè té molt bons futbolistes que vénen d'un any negre. En aquest sentit, ja podem predir que el Madrid de la pròxima temporada serà més perillós perquè no podrà tornar a fallar"
  3. [Sobre les seves paraules dient que dos galls en un mateix galliner –Suárez i Neymar– no funcionarien] "Sense voler justificar-me, veurem com va l'any que se, si han guanyat el triplet i casa un mira per ell"
  4. "Potser els dies fantàstics de Messi es reduiran, però no passa res perquè farà altres coses valuoses"
  5. "Luis Enrique ha creat un equip, l'ha unit, l'ha fet treballar. Veurem l'any que ve. Com en tots els ordres de la vida, el segon any sempre és més difícil que el primer"
  6. [Sobre el futur de Luis Enrique] "Potser vénen els dubtes per la seva manera de ser, perquè és molt fan dels esports individuals. Gestionar un segon any quan ho has guanyat tot el primer no és fàcil"
  7. "El Juventus ve de la misèria, d'haver baixat a Segona"
  8. "Han conservat el nucli italià i arriben a la final com els agrada: com si fossin invisibles, com a víctimes"
  9. "Tothom a Barcelona parla del triplet i sembla que l'hàgim guanyat sense jugar i això és el més perillós"
  10. [Sobre les eleccions a la presidència del Barça] "És clar que tens les teves idees i les teves coses, però públicament no hi seré".
stats