BARÇA
Esports  /  Barça 08/12/2014

"He complert els somnis i fins i tot els he millorat": Sergio Busquets, en 10 frases

En una entrevista a la web del Barça, el jugador de Badia explica què ha canviat en els 300 partits que ha disputat amb el primer equip blaugrana

Ara
2 min
Sergio Busquets / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl derbi va ser el partit número 300 de Sergio Busquets amb el primer equip del Barça. El migcampista de Badia, en una entrevista a la web del Barça, repassa aquests anys com a blaugrana des que Pep Guardiola el fes debutar. A més, explica com va acabar triant el dorsal número 5 per a aquesta temporada després de la retirada de Carles Puyol.

  1. "Quan vaig arribar no m’imaginava que m’hauria anat tant bé. Estic molt content, amb moltes ganes de seguir sumant més partits, he complert els somnis i fins i tot els he millorat".
  2. [Sobre el debut] "Era molt jove, tenia molta il·lusió, amb moltes ganes d’aprofitar l’oportunitat que em va donar en aquell moment el Pep i, sobretot, de compartir vestidor amb jugadors que fins fa poc estava veient a la televisió".
  3. "He passat a ser el quart capità de l'equip i vulguis o no això fa que tinguis una mica més de responsabilitat. T’has d’involucrar una mica més i realment estic molt content per aquest fet".
  4. "Crec que sóc el mateix jugador que fa sis anys, però amb més experiència".
  5. "Vaig xerrar amb el Carles [Puyol] i allò per a mi va ser molt important. Va ser un honor que un company com ell em digués que li faria molta il·lusió que jo agafés el 5. És obvi que a mi també me’n feia, d’il·lusió, portar el dorsal del 'Puyi'".
  6. "La temporada està sent bona. L'equip està bé, estem agafant conceptes nous i anirem a més fins a final de temporada i crec que lluitarem per tots els títols".
  7. "El futbol evoluciona, els equips, els entrenadors... cada vegada és més difícil. Ara ja ens coneixen el joc, ens respecten més i és impossible comparar. És impossible comparar, no hem de pensar en això, hem de pensar en el dia a dia".
  8. Javier [Mascherano] és dels millors en la seva posició. És un jugador molt complert i que ho dóna tot per l’equip. És un honor tenir-lo com a company al vestidor i puc aprendre molt d’ell".
  9. "Xavi és dels millors companys que he tingut en la meva carrera. És molt professional, està molt involucrat amb l’equip i sempre ens ajuda, és molt positiu".
  10. "Messi és el millor jugador de la història. Encara que no vaig veure el que feien fa 50-100 anys, crec que és el millor per les coses que fa, els rècords, que cada dia supera. El talent que té és impossible que el tingui algú més".
stats