SUPERCOPA DE CATALUNYA
Esports Barça 14/10/2014

Subies: "La Supercopa és un dels projectes més importants i il·lusionants que hem fet"

El president de la Federació Catalana de Futbol ha presentat el torneig que jugaran el Barça i l'Espanyol el proper 29 d'octubre a Montilivi, a les 21.30 h

Martí Molina
1 min
Andreu Subies, durant la presentació / @FCF_CAT

BarcelonaSi no hi ha sorpreses, Barça i Espanyol jugaran la primera edició de la Supercopa de Catalunya el proper 29 d'octubre a Montilivi (21.30 h). Aquest dimarts, en un dia marcat per l'actualitat política catalana, la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha presentat oficialment el torneig que disputaran blaugranes i periquitos a la Generalitat de Catalunya.

"Aquest és un dels actes més importants i il·lusionants que hem fet durant la legislatura", explicava Andreu Subies, president de la FCF, i la persona que més ha lluitat per tirar endavant la competició que enfronta els dos clubs catalans de Primera Divisió. "Vull agrair l'esforç que han fet els equips, que han estat predisposats des del primer dia", ha afegit.

El president de la FCF no ha aclarit, però, si els dos clubs jugaran amb els titulars habituals del primer equip o si completaran l'alineació amb futbolistes del filial, com ha passat en altres ocasions. Tampoc ho han aclarit Josep Maria Bartomeu i Joan Collet, presidents blaugrana i blanc-i-blau, que han assistit a l'acte però no han fet declaracions.

Subies ha afegit, insistint amb la necessitat de fer aquesta competició, que: "el poc que tenim l'hem de conservar entre nosaltres". Ivan Tibau, Secretari General per l'Esport, ha afegit que la predisposició de Barça i Espanyol "és una mostra de suport a la Federació i a Catalunya". Finalment, Artur Mas, (que ha aprofitat l'avinentesa per parlar de la consulta del 9-N) ha comentat que la Supercopa "demostra el sentit de país" que té Catalunya.

stats