BARÇA
Esports Barça 01/04/2015

Tata Martino: "Messi no estava en condicions, li costa molt posar-se les botes"

Agüero diu després del partit contra l'Equador que el crac blaugrana "venia amb molèsties al peu" i que el tenia "inflat". "El millor era prevenir", afegeix

Ara
1 min
Messi, a la seva arribada a l'hotel de concentració de la selecció argentina / KENA BETANCUR / EFE

BarcelonaDesprés de superar l'Equador (2-1) en el segon amistós de l'Argentina en aquesta aturada de les competicions de clubs per disputar partits de seleccions, el seleccionador argentí, Gerardo 'Tata' Martino, s'ha referit a Messi, que tampoc ha pogut jugar. "Hem esperat Messi fins al final", ha reconegut Martino, que ha afegit: "No estava en condicions, li costa molt posar-se les botes".

Messi, que torna aquest dimecres a Barcelona i en principi aquest dijous s'incorporarà als entrenaments del primer equip blaugrana, no ha jugat cap dels dos amistosos del combinat argentí, però això no li ha fet estalviar-se el viatge fins als Estats Units. "Va venir amb molèsties al costat del peu, el tenia inflat", ha dit Sergio 'Kun' Agüero, que ha justificat que Messi no jugués: "El millor era prevenir".

Messi ha vist des de la llotja del MetLife Stadium, d'East Rutherford (New Jersey), el triomf de la seva selecció contra la d'Equador, amb gols d'Agüero i Pastore. Miller Bolaños ha estat l'autor del gol dels equatorians (2-1).

stats