Barça, Xavi
Esports Barça 02/10/2014

Xavi: "Vull sentir-me útil, no em conformo en ser suplent"

El capità blaugrana ha parlat sobre la seva situació al Barça en un acte comercial a Barcelona

Efe
1 min
Xavi, amb les seves noves botes

BarcelonaXavi Hernández, migcampista del Barça, ha parlat aquest matí en un acte comercial d'Adidas a Barcelona sobre la seva situació al club i sobre l'actualitat blaugrana després de la derrota contra el Paris Saint Germain (3-2) d'aquest passat dimarts.

Sobre la seva situació, Xavi ha afirmat que "no em conformo amb el rol de suplent. El que vull és jugar, sentir-me útil, el que toca es aguantar i intentar canviar aquesta situació. Estic entrenant al màxim nivell per canviar la opinió de Luis Enrique". El de Terrassa ha comentat que intenta adaptar-se al màxim possible a la nova situació, però que lluitarà per seguir sent important tot i sabent la competitivitat que hi ha en la plantilla.

Xavi també ha parlat sobre la situació de Piqué afirmant que el veu feliç, tot i els dos partits que porta el central blaugrana sense jugar.

Sobre la derrota a Paris, Xavi ha admès que l'equip va cometre errors en defensa, però que també va fer coses positives. El capità blaugrana ha assegurat que "estem en un bon moment i que anem per bon camí" i ha elogiat a Luis Enrique, afirmant

stats