Barça

Xavi: "En els darrers partits hem perdut més pilotes que mai"

El tècnic del Barça, encara sense Piqué i Ansu Fati, no vol excuses després de la desfeta europea

2 min
Xavi Hernández aplaudint el seu equip durant el partit.

BarcelonaXavi Hernández marca el camí. Després de la decepció contra l'Eintracht, el tècnic vallesà ha demanat passar pàgina per tal de confirmar la presència a la pròxima edició de la Lliga de Campions. A la roda de premsa prèvia al partit de Lliga d'aquest dilluns (21 h) davant del Cadis, confia que "aquesta vegada sí" els aficionats del club acudeixin al Camp Nou per animar l'equip a la primera de les "vuit finals" que li queden per aconseguir l'objectiu d'acabar entre els quatre primers a la Lliga.

Xavi vol mirar cap al futur, però li ha tocat parlar dels fets de dijous, el partit marcat per la presència de milers d'aficionats visitants. "Quan vam sortir de l'hotel ja vaig sentir que començava malament. No vam poder entrar pel primer túnel, ens van llançar de tot, ens van robar a casa nostra, va ser una mala nit en tots els sentits, institucionalment i esportivament”. En qualsevol cas, Xavi ha subratllat que la presència d'aficionats alemanys "no és cap excusa", perquè el seu equip no va estar "còmode" pel que fa a joc durant tota l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga Europea. "Hem perdut més pilotes que mai en els últims partits", s'ha queixat, i ha afegit que la darrera patacada europea "forma part del procés" des que va assumir la banqueta blaugrana el novembre passat.

"Hem de seguir creient en el que estem fent. Anem pel bon camí, però els resultats han d'anar arribant. Hem de treure l'orgull i com a mínim estar a la Champions l'any que ve", ha dit abans de rebre un Cadis que necessita puntuar per sortir de la zona de descens. Piqué i Ansu Fati encara no han rebut l'alta mèdica per a un partit en què Araujo també serà baixa en defensa.

stats