BARÇA
Esports Barça 02/09/2014

Jordi Mestre: "Si a l'abril Zubizarreta m'hagués explicat la planificació esportiva i hagués estat un desgavell, li hauria parat els peus"

El directiu destaca que el club català ha fet una de les remodelacions de la plantilla "més importants" de la història de l'entitat

A.l.
1 min
Jordi Mestre, vicepresident esportiu del Barça / MANOLO GARCÍA

BarcelonaEl vicepresident esportiu, Jordi Mestre, ha destacat la transparència del Barça a l'hora d'explicar els moviments per confeccionar la plantilla d'aquesta temporada. "Som l'únic club del món que actua d'aquesta manera", ha explicat el directiu, que ha reconegut que es tracta d'una de les remodelacions de la plantilla "més importants de la nostra història". "S'ha fet una remodelació molt a consciència, molt meditada, amb molt de temps. Si l'entrenador i el director esportiu estan contents, a la directiva estem contents", ha afegit Mestre, que ha posat un "10" a la plantilla que té Luis Enrique.

Jordi Mestre ha explicat la seva funció en la parcel·la esportiva. "Facilitar el tràfic d'informació de la direcció esportiva a la junta. Si a l'abril l'Andoni Zubizarreta m'hagués explicat la planificació esportiva i hagués estat un desgavell, li hauria parat els peus. No va ser així", ha sentenciat el vicepresident esportiu, que ha defensat el basc: "Estem encantats amb Zubizarreta i el seu equip". El directiu ha anat més enllà en parlar de la relació directiva-direcció esportiva. "A la junta som 'futboleros', i hi ha debat; hi ha crítiques a Zubizarreta? No, però hi ha fitxatges que es comenten més que altres", ha remarcat.

En total, el Barça ha fet 24 moviments.

stats